Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Training & Coaching

Coaching

Coaching is een individuele vorm van persoonlijke ontwikkeling, door de coach koersbewust begeleid.
De strategie van Ont-Wikkelen, o.a. met behulp van de RET-methode, is gericht op het doordringen tot de eigen kern. Wezenlijke ontwikkeling gebeurt alleen vanuit de kern van een persoon.

MSZ biedt coaching op de volgende gebieden

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is gericht op het ondersteunen en stimuleren van mensen in hun arbeids- en/of persoonlijke leven. De coach helpt onder meer bij het (her)vinden van energie, motivatie, een gezonde werk-privé-balans en een levenskoers. Deze vorm biedt zicht op persoonlijkheidsstructuur, kwaliteiten en valkuilen, kansen en uitdagingen. Afhankelijk van ontwikkelingswens vaardigheden en gedrag die kans op succes in die richting biedt.

Teamcoaching

Teamcoaching is gericht op het optimaliseren van de prestaties van teams. De coaching richt zich onder meer op samenwerking en communicatie binnen het team, maar ook op persoonlijk functioneren binnen een team.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is gericht op het ondersteunen en stimuleren van mensen in hun werk en werkomgeving. Met als doel het voorkomen van uitval, het terugdringen van mentaal verzuim en het vergroten van plezier in werk. Het biedt werkgevers een mogelijkheid om op tijd in te grijpen als individuele medewerkers zich in hun werk niet meer prettig voelen en daardoor minder beginnen te presteren. Deze vorm van coaching wordt ook toegepast bij herplaatsing en outplacement trajecten.

Coaching van Ondernemers en Management

Coaching van Ondernemers en Management is gericht op sleutelfiguren in de organisatie. Het is individueel van aard en gericht op resp. ondernemers en leidinggevenden op middelbaar en hoger niveau. Een onafhankelijk klankbord.
Waarom kiezen voor ons bureau?

Niet omdat wij de grootste zijn, de meeste vacatures hebben, of de meest flitsende reclames hebben.


Voor ons gaat kwaliteit gaat boven kwantiteit. 

Dat betekent dat we kritisch zijn, en zo realistisch mogelijk proberen een duurzame werkrelatie te realiseren. 

Wij werken met organisaties én mensen die ambitie hebben.

Organisaties plaatsen hun HBO+/Ac. vacatures in Zeeland bij ons bureau

Onze klanten zijn groot, klein, profit of non-profit. Voor ons dat niet echt belangrijk.
Wel belangrijk: onze klanten kijken verder dan het CV en nemen echte mensen aan. Individuen, met een eigen karakter, gedrag en drijfveren.
Die vanuit zijn persoon die eigen invulling aan een rol kan en wíl geven.Lees hier meer!