Management Support Zeeland
|
U bent hier :Home > Training & Coaching > COACHING
Vacatures
Technisch Manager 
in 
Vertrouwelijk 
Accountant-Auditor 
in 
Vertrouwelijk 
Bedrijfsmanager  
in 
Vertrouwelijk 
Manager Ruimtelijke Ordening/Civiele werken 
in 
Vertrouwelijk 
(medior) Inkoper met Technische affiniteit 
in 
Vertrouwelijk 
Bedrijfsjurist in de volle breedte? (40 u) 
in 
Vertrouwelijk 
Exact-Specialist 
in 
Vertrouwelijk 
Senior Adviseur Bodem 
in 
Goes 
App-Bouwer Android en iOS 
in 
Middelburg 
Analyser-technicus 
in 
Midden-Zeeland 

Coaching

Coaching is een individuele vorm van persoonlijke ontwikkeling, door de coach koersbewust begeleid.
De strategie van Ont-Wikkelen, o.a. met behulp van de RET-methode, is gericht op het doordringen tot de eigen kern. Wezenlijke ontwikkeling gebeurt alleen vanuit de kern van een persoon.

MSZ biedt coaching op de volgende gebieden

Persoonlijke coaching is gericht op het ondersteunen en stimuleren van mensen in hun arbeids- en/of persoonlijke leven. De coach helpt onder meer bij het (her)vinden van energie, motivatie, een gezonde werk-privé-balans en een levenskoers. Deze vorm biedt zicht op persoonlijkheidsstructuur, kwaliteiten en valkuilen, kansen en uitdagingen. Afhankelijk van ontwikkelingswens vaardigheden en gedrag die kans op succes in die richting biedt.


Teamcoaching is gericht op het optimaliseren van de prestaties van teams. De coaching richt zich onder meer op samenwerking en communicatie binnen het team, maar ook op persoonlijk functioneren binnen een team.


Loopbaancoaching is gericht op het ondersteunen en stimuleren van mensen in hun werk en werkomgeving. Met als doel het voorkomen van uitval, het terugdringen van mentaal verzuim en het vergroten van plezier in werk. Het biedt werkgevers een mogelijkheid om op tijd in te grijpen als individuele medewerkers zich in hun werk niet meer prettig voelen en daardoor minder beginnen te presteren. Deze vorm van coaching wordt ook toegepast bij herplaatsing en outplacement trajecten.


Coaching van Ondernemers en Management
is gericht op sleutelfiguren in de organisatie. Het is individueel van aard en gericht op resp. ondernemers en leidinggevenden op middelbaar en hoger niveau. Een onafhankelijk klankbord.


Meer informatie:
info@msup.nl

Powered by OTYS